Κυριακή, Σεπτεμβρίου 7

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ "Αλλου δρόμου"




Αγαπητές φίλες και φίλοι, μετά το μακρύ καλοκαιρινό διάλειμμα επανερχόμαστε στις θέσεις μας . Ζητάμε συγνώμη για την απουσία ενημέρωσης της ιστοσελίδας μας - λόγω θερινών διακοπών -πιστεύουμε ότι θα επανορθώσουμε.
Καλό φθινόπωρο λοιπόν, καλή χρονιά για μαθητές και φοιτητές , και καλό ξεκίνημα για την καινούργια δημοτική αρχή.
Η δημοτική κίνηση «ο άλλος δρόμος», σε δύο συναντήσεις που πραγματοποίησε τον Αύγουστο επιβεβαίωσε την απόφαση να συνεχίσει τη λειτουργία της.
Πρώτα μέτρα σε αυτή την κατεύθυνση είναι :
  • Τακτική συνάντηση μελών που θα βρίσκονται στο Λεωνίδιο μία φορά το μήνα (σε σταθερή μέρα π.χ. το πρώτο Σάββατο κάθε μήνα).
  • Μητρώο μελών και δυνατότητα επικοινωνίας (τηλ. και e-mail)
  • Μόνιμη ενημέρωση από τον εκλεγμένο εκπρόσωπο μας στο Δημοτικό Συμβούλιο (και έκτακτα εάν χρειαστεί για σημαντικά ζητήματα ).
  • Διαχωρισμός τομέων ευθύνης, καθορισμός υπεύθυνων από την Κίνηση, επεξεργασία θεμάτων.
  • Σταθερή λειτουργία της ιστοσελίδας μέχρι την αναβάθμισή της που θα μπορέσει να γίνει το επόμενο τρίμηνο (συμμετοχή όλων των ενδιαφερόμενων).
Αν κατορθώσουμε να υλοποιήσουμε τα παραπάνω, είναι το πρώτο βήμα για να σταθεροποιήσουμε την παρουσία παράλληλα με τη δράση μας στα δημοτικά πράγματα του τόπου, και να συγκροτήσουμε μια Δημοτική Κίνηση στη Νότια Κυνουρία, που θα έχει πράγματι συμμετοχική, δημοκρατική λειτουργία.
Θυμίζουμε λοιπόν την επόμενη συνάντηση μελών :
ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στις 6 μ.μ.

ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ