Τετάρτη, Μαΐου 21

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

«Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» 

Η Δημοτική Κίνηση Πολιτών Νότιας Κυνουρίας «ο άλλος δρόμος» ευχαριστεί τις συνδημότισσες και τους συνδημότες που αξιολόγησαν, εκτίμησαν και εμπιστεύτηκαν τις προτάσεις και το πρόγραμμά μας για το Δήμο Ν.Κυνουρίας. 

Νιώθουμε ακέραιο το βάρος και έχουμε πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που αναλαμβάνουμε. Ο κύριος στόχος μας είναι και παραμένει η ανατροπή της εφαρμοζόμενης μνημονιακής πολιτικής
και στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας. 

Μπροστά στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, δηλώνουμε ότι έχουμε εμπιστοσύνη στο κριτήριο αυτών που μας τίμησαν με την ψήφο τους και επιβεβαίωσαν τις θέσεις μας για τα κύρια προβλήματα που απασχολούν τον τόπο, όπως : 

τη δημοκρατική λειτουργία του Δήμου, την κοινωνική προστασία, την ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής και διάθεσης των προϊόντων, την προστασία του περιβάλλοντος, την υπεράσπιση των δημόσιων αγαθών ενάντια στις προσπάθειες κατάργησης ή και ιδιωτικοποίησής τους. 

Με αυτά τα κριτήρια, αποκρούοντας πιέσεις και εκβιασμούς, τα μέλη και οι ψηφοφόροι μας, θα κάνουν την επιλογή τους και στο δεύτερο γύρο των τοπικών εκλογών, την οποία σεβόμαστε απολύτως. 

Σε κάθε περίπτωση «ο άλλος δρόμος», ως αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα είναι διαρκώς παρών μέσα σ’ αυτό αλλά και στην κοινωνία, σε απόλυτη συνέπεια με τις θέσεις του.
Λεωνίδιο 21.5.2014